CORONA CRISIS

 

Hey lieve gasten (vrienden)

Corona is het woord waarmee iedereen de dag start en eindigt.  Zoals de Franse president het uitdrukte, we bevinden ons in een staat van oorlog tegen een onzichtbare, grenzeloze vijand.

De lock-down in Frankrijk werd verlengd tot en met 11/05/2020.  Wij weten uiteraard niet hoe dit alles verder gaat evolueren en wat de komende weken ons zal brengen.  Als iedereen zich aan de opgelegde regels houdt, hopen we dat de situatie zich binnen een realistische termijn zal normaliseren.  Kleinschalige b&b’s zijn dan terug een veilige optie om te reizen, rustig gelegen ver weg van het massatoerisme…..

Tevens laten we onze gasten niet in de steek.  Wij hanteren de “corona Annulatiegarantie” waarbij de reeds betaalde voorschotten en saldobedragen niet verloren gaan in geval van een reisverbod t.g.v. het coronavirus en waarbij de reisdatum kosteloos kan worden gewijzigd (binnen dezelfde boekingsklassen en volgens beschikbaarheid).

Dat onze zaak, alsook deze van onze collega’s en vrienden, hard wordt geraakt hoeven we niet uit te leggen, maar wij geloven in onze droom en zullen er alles aan doen om ons project de doen slagen. We hebben gekozen om deze corona annulatiegarantie aan te bieden omdat we onze gasten willen bedanken voor hun vertrouwen in onze chambres d’hôtes.  Als wij op jullie steun kunnen blijven rekenen weet ik zeker dat we er samen doorkomen.

Uiteraard is op dit moment onze grootste uitdaging dit virus onder controle te krijgen zodat wij spoedig terug de draad van ons normale leven kunnen oppikken.  De grootste prioriteit is ervoor te zorgen dat ieder van jullie en jullie naasten gezond en wel blijven.

Hopelijk tot snel en een grote virtuele knuffel van ons allebei!!

Gitte en bart

Domaine Cap de Roux